Llibre de visites

Data
Per
Assumpte

Endavant Pep!

Bones Pep!
Has aconseguit una pàgina web agradable per a la vista (formats, colors, accessibilitat, etc.) i enriquidora per a la cultura.
Moltes felicitats per la feina feta!

Data
Per
Assumpte

Xulíssima la web... i el poble!

Hola Pep,

M'encanta la web! I el teu poble sembla súper bonic; en quant pugui em passo. Em treuré de sobre la mandra barcelonina (aquesta que fa que als barcelonins se'ns faci una muntanya sortir de la ciutat, excepte per anar a la muntanya, és clar!). M'encanta la foto del pont "reconstruit" però no pas restaurat. O al menys no restaurat com moltes vegades s'entén aquest tipus d'actuació. La pedra i el metall... l'antic i el modern.
En resum, moltes felicitats!

Data
Per
Assumpte

Moltes felicitats

Una idea genial per gaudir d'un professional de la teva talla, hi guanya Palau i tot el mon. Andevant amb l'iniciativa.

Data
Per
Assumpte

felicitats!


No he estat mai a Palau! Però està clar que no trigaré a visitar aquest racó tant encisador que teniu. Fa poc temps que conec en Pep, i sempre he admirat la seva versatilitat. És un bon professional de la divulgació històrica i de l'ensenyament. L'he vist en acció en diferents registres i sempre m'ha semblat dels millors. Tinc la fortuna de poder compartir feina amb ell en una associació que recull una colla d'historiadors i ... no puc més que desitjar que aviat pugui ensenyar-nos Santa Maria de Palautordera!! La web és deliciosa i elegant... FELICITATS!!

Data
Per
Assumpte

Ja era hora

Ja era hora que Palau tingués aquesta web. Moltes felicitats i ara només cal que hi anem fent aportacions tots oi?

Data
Per
Assumpte

Gent com tu!

Gent com tu es la que mou la "cosa".
La meva admiració Pep!

Data
Per
Assumpte

esta de p......mare

felicitats es nota quan una cosa es fa i t´agrada aqui tens els fruits .continua aixi que es un de per tots els palauencs.

Data
Per
Assumpte

Bona feina, Pep. Felicitats!!!!

Salut, Pep.
L'Enhorabona mes sincera per la teva iniciativa.
Al primer cop d'ull, em sembla ben pensada i senzilla de fer anar.
T'encoratjo a que ens segueixis alimentant-nos l'interés per Palau, ja sigui amb la web i, sobretot, amb les teves magnifiques visites guiades ( per poder gaudir de les Mare de Deus ( que no Verges) de Palau, jajajaja).
Una abraçada gran.

Data
Per
Assumpte

Rera el rastre de l'elefant...

Pep, enhorabona i felicitats per la teva web. Aconsegueixes crear-ne curiositat sobre la vil·la de Palau, i voler saber-ne més. La meva primera escapada serà, sens dubte, arribar-ne a l'esglèsia i buscar l'elefant! Arribaren a Palau i en vaixell, animals exòtics procedents d'Alexandria? Feliç estrena de web!

Data
Per
Assumpte

Palau

Pep, he passat una bona estona passejant per la web i llegint tot de coses interessants. Bona feina i ja ens veurem en una d'aquestes visites "in situ"...

<< 1 | 2 | 3 | 4 >>

Lloc de cerca

© 2009 Tots els drets reservats Contacte: coneixerpalau@gmail.com