Visites

En aquesta pàgina hi trobareu informació de les visites que s'han realitzat. Al costat dret teniu el llistat de cada una d'elles i els continguts tractats i que han estat publicats al web.

 

Les visites que s'han realitzat fins ara són:

 

  • Vida, mort i festa als carrers de Palau

21 de maig de 2016. Fescarrer

Introducció:

Visita guiada amb objectiu de conèixer diferents activitats que s'han portat a terme al llarg de la història de Palau en els seus carrers.

  • L'església de Santa Maria i el seu entorn.

28 de setembre de 2008. Jornades Europees de Patrimoni

10 de maig de 2009. Primavera Cultural

Introducció:

L'objectiu de la visita és conèixer una mica d'història de l'església, la torre de l'antic Palau; alguns dels retaules que han decorat l'església i les troballes arqueològiques de la plaça i el carrer Major.

 

  • L'ermita del Remei. 26 de setembre de 2009. Jornades Europees de Patrimoni

 

Introducció:

Visita guiada a l'ermita del Remei, lloc de peregrinació al llarg del temps per part de la gent del poble i dels pobles veïns. Una ermita amb un origen en una d'anterior dedicada a sant Sebastià. Explicarem l'origen de cada una d'elles, la seva evolució i la importància que ha tingut durant la seva història.

 

  • Passejada per la història del Pont Trencat. 10 d'octubre de 2009. Campament Medieval al Pont Trencat

     

 Introducció:

Una visita per conèixer una mica millor el pont Trencat, la seva història, el seu entorn i la seva evolució al llarg dels segle.

 

  • Palau a inicis del segle XX. 25 de setembre de 2010. Jornades Europees de Patrimoni

 

 

 Introducció:

Podrem conèixer aspectes desconeguts i curiosos del poble, en aquest cas en centrarem en les reformes urbanístiqes i arquitectòniques que es produeixen des de finals del segle XIX i inicis del segle XX.

 

  • Passejada pels barris de Sant Pere i La Ribera amb les llegendes d'en Joan Amades. 26 de febrer de 2006. Col·laboració amb Collage

 Introducció:

Descobrir els carrers de Barcelona amb els ulls de la màgia i les llegendes que va recollir Joan Amades i alhora descobrir les curiosistats històriques i artístiques d'aquests barris. Esglèsia de Sant Pere, el fossar, la llegenda de l'espieta del Portal Nou, són alguns dels indrets i secrets que podreu redescobrir de Barcelona.

 

Altres visites

  Per conèixer altres visites que porto a terme podeu mirar el llistat de visites disponibles al web de Passejades amb Història, empresa que he creat per a poder continuar amb el treball de donar a conèixer el patrimoni històric i cultural català

 

  • Col·laboracions

Col·laborem en les diferents visites guiades al patrimoni de Sant Pere de Vilamajor, organitzades des del Punt d'Informació de la Mongia.

       Visita guiada al Castell de Vilamajor. 26 de juny de 2011

       Visita guiada a l'església de Sant Pere de Vilamajor. 5 de març de 2011

 

Lloc de cerca

© 2009 Tots els drets reservats Contacte: coneixerpalau@gmail.com