Estructura del web

Els diferents apartats del web són:

- Història: Aquí hi ha explicada la història del poble de Santa Maria de Palautordera, i aquells elements que estan relacionats amb aquesta.

- Patrimoni: Explicaré els diferents béns mobles i arquitectònics que té o ha tingut el poble i que són prou importants per ser destacats.

- Iconografia: Per poder entendre algunes representacions artístiques cal entendre la mentalitat dels seus creadors, i saber interpretar el que ens volen explicar. Per això, aquí explicarem aquelles representacions i llegendes que amb els ulls del segle XXI no podem entendre, però que amb una mica d'explicació serem capaços de comprendre.

- Nomenclator de carrers. Els noms dels carrers del poble ens expliquen moltes coses, fets destacats de la història del poble o del país, les seves persones, llocs amb esdeveniments remarcables. Una forma de conèixer a què li donem importància a recordar i fer un homenatge. I en aquest apartat explicarem els diferent noms que tenen o han tingut els carrers de Santa Maria de Palautordera.

- Biografies: Per entendre el que tenim o hem tingut cal conèixer les persones i la seva trajectòria. D'aquesta manera hi haurà un apartat amb petites biografies d'aquelles persones o personatges, nascuts o que tenen o han tingut alguna relació amb Santa Maria de Palautordera.

 - Vocabulari artístic: Per explicar les obres d'art s'utilitza un vocabulari específic que si no s'està acostumat es pot considerar difícil. De manera que realitzarem una explicació d'aquelles paraules habituals en el vocabulari artístic perquè tothom sigui capaç d'entendre el contingut de la web.:

A part d'aquests apartats al menú superior hi ha altres elements que completen el web:

- Presentació: Es presenta l'autor del web, els objectius que té el web i l'estructura d'aquest.

- Palau: Hi trobem una breu explicació del poble, com arribar-hi, i el mapa dels llocs, en què es pot situar sobre un mapa els diferents elements de què es parla en el web.

- Multimèdia: Aquí hi podem trobar, una fotogaleria d'imatges de Palau. Vídeos sobre el patrimoni del poble. Audioguies, que et permetran descarregar-te-les i escolar l'explicació mentres contemples el patrimoni.

- Índex d'articles: l'accés rapid als diferents continguts publicats en el web.

- Recursos: enllaços web i bibliografia per saber-ne més sobre Palau i que s'utilitzen per a realitzar els continguts del web.

- Llibre de visites: Espai perquè els visitants deixin la seva opinió sobre el web.

- Comentaris: Formulari de contacte amb l'autor del web per explicar qualsevol cosa que es vulgui millorar, consultar, o que cal modificar del web.

Lloc de cerca

© 2009 Tots els drets reservats Contacte: coneixerpalau@gmail.com