Com arribar-hi

Per arribar al poble de Santa Maria de Palautordera hi ha diferents opcions segons si es decideix fer-ho en transport públic o en vehicle particular.

Amb vehicle particular

Per l'Autopista AP-7 la sortida 11 de Sant Celoni, girar cap a l'esquerra i seguir per carretera C-61 fins a arribar a l'encreuament amb carretera C-35.

Per la Carretera comarcal C-35 i a l'arribar amb l'encreuament amb la BV-5301 girar en direcció Santa Maria de Palautordera - Montseny. El nucli urbà es troba a 4 quilòmetres.

Amb transport públic

Amb tren Rodalies RENFE la línia R2 l'estació Palautordera. L'estació de ferrocarril està situada a 3 quilòmetres del nucli urbà, al qual s'hi arriba per la carretera BV-5301.

 Des de l'estació es pot agafar el bus urbà que té diferents parades en el poble. Es poden consultar els horaris i les parades a la web de l'empresa Sagalés

 També existeix una línia d'autobús nocturn que uneix Barcelona amb Santa Maria de Palautordera i altres pobles de la comarca. Es poden consultar  els horaris i les parades a la web de l'empresa Sagalés

 

 

Lloc de cerca

© 2009 Tots els drets reservats Contacte: coneixerpalau@gmail.com